Відокремлений структурний підрозділ
"Маслівський аграрний фаховий коледж ім. П.Х. Гаркавого
Білоцерківського національного аграрного університету"
З понеділка по п'ятницю | з 800 до 1800 |
Субота | з 800 до 1400 |
Неділя | з 800 до 1400 |
Вступники на основі освіти | початок | кінець | |||
---|---|---|---|---|---|
Денна форма навчання | |||||
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти | 10.07.2015 | 24.07.2015 | |||
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти | 10.07.2015 | 31.07.2015 | |||
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) | 10.07.2015 | 24.07.2015 | |||
Заочна форма навчання | |||||
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти | 01.09.2015 | 30.09.2015 | |||
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) | 01.09.2015 | 24.09.2015 |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти | |||
Напрям підготовки | Ліцензований обсяг |
Державне замовлення |
Предмети |
Спеціальність: виробництво і переробка продукції рослинництва |
50 | 38 | 1. Математика |
2. Українська мова | |||
Спеціальність: виробництво і переробка продукції тваринництва |
50 | 38 | 1. Математика |
2. Українська мова | |||
Спеціальність: організація і технологія ведення фермерського господарства |
25 | 25 | 1. Математика |
2. Українська мова | |||
Спеціальність: організація виробництва |
50 | 10 | 1. Математика |
2. Українська мова | |||
Спеціальність: фінанси і кредит |
30 | 10 | 1. Математика |
2. Українська мова | |||
Спеціальність: обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів |
25 | 13 | 1. Математика |
2. Українська мова |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти | |||
Напрям підготовки | Ліцензований обсяг |
Державне замовлення |
Предмети |
Спеціальність: виробництво і переробка продукції рослинництва |
21 | 5 | 1. Математика |
2. Українська мова та література | |||
Спеціальність: виробництво і переробка продукції тваринництва |
13 | 4 | 1. Біологія |
2. Українська мова та література | |||
Спеціальність: організація і технологія ведення фермерського господарства |
2 | 0 | 1. Математика |
2. Українська мова та література | |||
Спеціальність: організація виробництва |
33 | 1 | 1. Математика |
2. Українська мова та література | |||
Спеціальність: фінанси і кредит |
16 | 0 | 1. Математика |
2. Українська мова та література | |||
Спеціальність: обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів |
12 | 0 | 1. Математика |
2. Українська мова та література |
Напрям підготовки | ОКР Кваліфікований робітник |
Кількість вільних ліцензованих місць | Предмети | |
Всього |
Державне |
|||
Спеціальність: виробництво і переробка продукції рослинництва |
|
17 |
8 |
1. Фаховий іспит |
Спеціальність: виробництво і переробка продукції тваринництва |
|
15 |
8 |
1. Фаховий іспит |
Спеціальність: організація і технологія ведення фермерського господарства |
|
6 |
6 |
1. Фаховий іспит |
Спеціальність: обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів |
|
5 |
0 |
1. Фаховий іспит |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти | |||
Напрям підготовки | Ліцензований обсяг |
Державне замовлення |
Предмети |
Спеціальність: виробництво і переробка продукції рослинництва |
50 | 1. Математика | |
2. Українська мова та література | |||
Спеціальність: виробництво і переробка продукції тваринництва |
50 | 1. Біологія | |
2. Українська мова та література | |||
Спеціальність: організація і технологія ведення фермерського господарства |
25 | 1. Математика | |
2. Українська мова та література | |||
Спеціальність: організація виробництва |
40 | 1. Математика | |
2. Українська мова та література | |||
Спеціальність: фінанси і кредит |
30 | 1. Математика | |
2. Українська мова та література | |||
Спеціальність: обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів |
25 | 1. Математика | |
2. Українська мова та література |
Напрям підготовки | ОКР Кваліфікований робітник |
Кількість вільних ліцензованих місць | Предмети | |
Всього |
Державне |
|||
Спеціальність: виробництво і переробка продукції рослинництва |
|
33 |
0 |
1. Фаховий іспит |
Спеціальність: виробництво і переробка продукції тваринництва |
|
26 |
0 |
1. Фаховий іспит |
Спеціальність: організація і технологія ведення фермерського господарства |
|
5 |
0 |
1. Фаховий іспит |
Денна форма навчання | ||
27.07.2015 | початок о 900 | Українська мова |
30.07.2015 | початок о 900 | Математика |
27.07.2015 | початок о 900 | Фахова співбесіда |
Заочна форма навчання | ||
27.09.2015 | початок о 900 | Українська мова |
30.09.2015 | початок о 900 | Математика |
27.09.2015 | початок о 900 | Фахова співбесіда |