Навчальна практика студентів 4 курсу спеціальності "Організація і технологія ведення фермерського господарства" з дисципліни  "Технологія заготівлі, зберігання сільськогосподарської продукції з основами переробки"" пройшла цікаво та змістовно, адже отримані теоретичні знання студенти закріпили практичними навичками, коли власноруч працювали із сировиною та виготовляли готову продукцію. Студенти вже заготовляли квашену та солену овочеву продукцію, а зараз навчились одержувати крохмаль із картоплі, виготовляти макаронні вироби, пекти хліб, переробляти молоко з навчальної ферми. А з молока виготовляти солодковершкове масло, густий, корисний малиновий йогурт, із отриманого сиру зробили смачні сирники, а сироватка пішла на випічку хліба. Смачною вдалась піца, яку випекли із твердим сиром, що одержали сквашуванням молока сичужним ферментом.

І технологію вивчили і посмакували, адже власноруч зроблене - найсмачніше!