Екскурсія на молокопереробне підприємство

Студенти  ІV-го курсу спеціальності «Виробництво та переробка продукції тваринництва» разом з викладачами циклової комісії зоотехнічних дисциплін Гирич Л.В., Скляренко В.Ю., Гайворонським П.О. в межах навчальної практики відвідали молокопереробне підприємство, що знаходиться  в м. Каневі.  Підприємство  виготовляє  18т фасованої продукції на добу, 250 тонн сиру за зміну під торговою маркою «Клуб сиру» та «Канів 1971». Студенти ознайомилися з технологічними процесами виготовлення сичужних сирів  російської та голландської групи, технологією виготовлення солодковершкового масла.  Дуже цікаво було спостерігати за проведенням технологічних  операцій нормалізації, пастеризації, сквашування суміші, обробкою сирного зерна, пресуванням сирної маси, солінням сирів. Дуже  захопливим для  студентів було спостерігання за роботою різного обладнання в цехах та на лінії пакування сирів.

Перед початком екскурсії… Екскурсію проводитиме  інженер з якості сировини  Тетяна Володимирівна.

Ознайомлення  з  історією підприємства

 Ознайомлення з  асортиментом  сирів

Підготовлені до дегустації  тверді сичужні сири: «Монастирський», «Голландський», «Звенигородський», «Грюн Вальд», «Пряжений»,             « Едельвейс»

 

Смачна частина екскурсії:

Дигустацію розпочато…

Дякуємо !!!   Було дуже пізнавально і смачно!!!

На території підприємства – біля першого маслозбивача деревяного!