Реєстрація для участі в НМТ
http://my.testportal.gov.ua/registration/nmt/


«Ще одна сходинка до 100-річчя коледжу»

28 жовтня 2019 року в навчальному закладі була проведена відкрита виховна година на тему: «Прокіп Хомич Гаркавий – вчений-селекціонер – гордість української науки і Маслівського аграрного коледжу».

Скоро наш навчальний заклад відзначатиме 100-річчя його діяльності. Тому не лише в ювілейні дні, але й при нагоді ми згадуємо і вшановуємо його випускників, якими гордяться українська наука, наукові і трудові колективи і, звісно, наш навчальний заклад.

З вступним словом виступила старший-викладач Долинюк Галина Василівна: «Сьогодні, вшановуючи академіка Прокопа Хомича Гаркавого, ім’я якого вже 30 років з гордістю носить наш навчальний заклад, ми хочемо, хоч би коротенько, ознайомити вас з життєвим, творчим і науковим шляхом цього шановного вченого».

Студенти підготували змістовні виступи про те, як Прокіп Хомич йшов до вершин в науці, якою він був людиною і що стало основою реалізації його творчого потенціалу. Весь захід супроводжувався презентацією з фото і відео матеріалів особистого архіву сім’ї Гаркавих.

Присутні зрозуміли, що те, що в двадцяті роки минулого століття видатний організатор Іванов організував у Маслівці навчальний заклад, який дав змогу найбіднішим, але здібним і талановитим сільським дітям одержати гарну освіту і зробити невмирущою славу Маслівському інституту, продовжують і тепер всі студенти коледжу.