Подорож по сирній країні

21 лютого 2018 року студентами спеціальності «Організація виробництва» другого та третього курсів було відвідане Товариство з обмеженою відповідальністю «Клуб сиру», Канівська філія. Екскурсія відбулась в межах вивчення дисциплін циклу професійної підготовки «Організація виробництва» та «Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції» під керівництвом викладачів Колісник О.І та Шлапацької В.Г.

Студенти мали змогу відвідати основні переробні цехи та познайомитись на практиці з особливостями виробництва сирів та масла селянського. Екскурсію проводила завідувач виробництвом Потужна Тетяна Володимирівна. Одним із найбільш запам’ятовуючих моментів для студентів стало споглядання складських приміщень з широким асортиментом сирної продукції та дегустація найсмачніших зразків.